Aantal personen: 4
175 gr bloem
2 eieren
60 gr boter, gesmolten
150 gr mager spek, in blokjes
40 gr boter
1 el frambozenazijn
150 gr andijvie, in dunne reepjes
50 gr Parmezaansekaas voor garnering
zout en versgemalen zwarte peper
Klop een beslag van de bloem, eieren, gesmolten boter en een snufje zout.
Maak van het beslag en 30 gr boter vier pannenkoeken. Houd warm. Bak de spekblokjes uit in de resterende 10 gr boter. Doe, als de spekblokjes krokant zijn, de azijn erbij en versgemalen zwarte peper. Schep alles door de andijvie. Verdeel de groente over de pannenkoeken. Garneer met Parmezaanse kaas en rol ze op.
Bron/inzender:
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |